Läsa böcker online

Idag så finns det massor med möjligheter då det kommer till Internet. Vi har bara snuddat vid alla dessa saker som vi kan göra och använda nätet till. Även fast vi har under en lång tid använt oss av webben så kanske vi har svårt för att anamma nya saker som kommer. Att läsa böcker online har vi kunnat länge men det kanske är först nu som ni får upp ögonen för detta.

Läs din e-bok på surfplattan

Du har säkert hört talas om e-böcker men ändå hållit dig till traditionella böcker som du läser. Att läsa en e-bok i mobilen är kanske för litet så vi rekommenderar en surfplatta för detta. Du kan hitta massor med titlar på nätet och en av de stora fördelarna är att du behöver aldrig fundera på var du lagt din bok då den ständigt finns online. Oavsett var du befinner dig kan du ta din surfplatta och läsa din bok. Sitter du på tåget eller hemma i din fåtölj spelar ingen roll utan du kan läsa några kapitel på en spännande bok.

Skillnaden på e-bok och ljudbok

För dig som undrar så är det en stor skillnad på ljudbok och e-bok. Då ljudboken blir uppläst av någon. Ibland författaren själv eller någon känd skådespelare så är e-boken med text som du får läsa själ. Kapitel efter kapitel. Det kan kännas ovant till en början med att läsa en bok på en skärm. Men likaväl som vi vänjer oss att läsa dagstidningen digitalt så vänjer vi oss med att läsa böcker på nätet. Du kommer att känna en oerhörd skillnad efter du läst ett par böcker på nätet. Troligtvis så kommer du inte att gå tillbaka till pappersböcker.