Okategoriserade

Välj något passande till vardagsrummet

Är det kanske dags att fräscha upp vardagsrummet med lite nya tavlor? Ett vardagsrum med kala och nakna väggar är nämligen inte så inbjudande.

Tavlor och snygga posters är verkligen pricken över i:et i din inredning eftersom de enkelt kan förnya ditt hem och göra det personligt. Men det finns några saker du kan tänka på för att göra dina väggar lite snyggare.

Tips för dina väggar

Hur du hänger dina tavlor har stor betydelse för hur rummet upplevs. Tänk till exempel på att hänga dina tavlor i rätt höjd eftersom det kan kännas som om de ramlar över dig om de hänger för högt. Hänger du flera tavlor bredvid varandra är det också viktigt att tänka på att du ska hålla en linje. Det blir mer vilsamt för ögat. Välj också rätt storlek på dina posters så att de inte ser för ynkliga ut. På en stor vägg kan du därför behöva en stor poster eller flera små i en grupp.

Posters & ramar

Just foton och bilder är väldigt personliga och säger mycket om vem du är som person. Välj därför dina bilder som du sätter upp på väggarna med omsorg. Vare sig du gillar fotokonst, abstrakta bilder eller naturmotiv finns det snygga posters för dig.