Vad behövs till en iPad?

En iPad kan klara väldigt mycket då den är oerhört komplett men trots det kan det vara bra med en del tillbehör. Använder du din iPad som ett komplement till datorn på jobbet och kanske då arbetar på den på väg till och från arbetet. Då är det nära nog nödvändigt med ett fodral som skyddar din iPad. Du behöver inte leta länge då det finns ett bra utbud online.

Hörlurar är inte fel

Hörlurar till en iPad känns lite konstigt först men tänker du efter finns det många användningsområden. Trådlösa hörlurar har funnits länge men just nu har marknaden formligen exploderat. Det finns mängder att välja mellan i olika prislägen och i olika kategorier. Om du vill titta på ett tv-program eller en film utan att bli störd och framför allt utan att störa är hörlurar ett måste.

En extra laddkabel

Det kan tyckas banalt men en extra laddkabel kan vara guld värd. Då du som ägare till en iPad Air är ensam om att ladda med en lightningkabel kan det vara svårt att låna en kabel om batteriet i din iPad och tagit slut. En extra kabel eller en adapter är en billig försäkring för att du alltid ska ha din iPad up and running.