Okategoriserade

Rama in egna förstoringar av foton

Fotokonst ger ditt hem en modern touch och kan på ett snyggt sätt bryta av mot mer traditionell konst på väggarna. Man kan låta sig inspireras av de riktigt stora namnen inom fotogenren på diverse fotomuseum. Det går emellertid att hitta riktigt snygg fotokonst och skapa imponerande förstoringar till överkomligt pris och enkelt vis.

Snygg inramning

Själva motivet är såklart det viktigaste när du väljer din fotokonst men det är nästan lika viktigt att få till en snygg inramning. Ramen ska funka till motivet, din övriga inredning och placeringen i rummet. Det finns det hjälp att finna för båda delarna! Klicka dig vidare så kan du titta på både snygga foton och lämpliga ramar.

Skapa en snygg tavelvägg

Med en välkomponerad tavelvägg blir helheten ett konstverk i sig. Hur just du vill kombinera dina fotografier är givetvis baserat på din personliga smak. Men ett tips är att utgå ifrån den känsla som du vill skapa. Kanske vill du till exempel skapa en speciell harmoni i rummet eller samla ihop bilder som gör dig extra glad. Vill du få lite handfasta tips om hur du kan skapa en snygg fotovägg så kan du läsa mer här.