Populära spel online

Vi spelar allt mer online och tack vare mobilen och en snabb uppkoppling så kan vi spela oavsett var vi befinner oss. Bussresan går snabbare då vi kan sitta och fördriva tiden med spel på våra smarta telefoner. Det finns mängder med populära spel online som vi gärna ägnar tid åt. Vissa är enklare än andra och några kan ta mer tid att lära sig och bli riktigt bra på.

Enkla spel

Är man villig att satsa en slant så är slots det som du ska testa. Det finns en uppsjö av populära spelautomater men om du aldrig spelat tidigare så kan vi tipsa om Starburst som är ett enkelt spel för alla nybörjare. De flesta slots behöver man inte så mycket förkunskaper när man spela och just Starburst brukas användas som ett skolexempel hur en spelautomat ska vara. Man kommer snabbt igång och på relativt kort tid så inser man hur spelet fungerar.

Lite mer avancerade spel

Sedan finns det spel som kan vara lite mer avancerade att komma igång med. Där kanske det krävs lite mer förkunskaper, men lite information om dessa spel så kan du vara igång ganska snabbt. Dessa spel kan vara Roulette, Black Jack och andra klassiska bordsspel. Alla spel med strategi i kan vara lite mer avancerade att komma igång med. Texas Hold’em kräver ganska mycket kunskaper innan du börjar känna att du kan hantera spelet. Övning ger färdighet i dessa spelformer.