Nya mobiltillbehör till Apple-enheter

Många har en telefon från Apple och de har mycket att erbjuda. Dock kan de bli ännu bättre med rätt tillbehör. Vi har tagit en titt på nya tillbehör som du kan använda till din iPhone eller iPad för att kunna tipsa dig om vilka som är bäst.En populär modell är iPhone XR och ett bra tillbehör till just den modellen är en adapter från lightning till 3,5 millimeter så att du kan använda tråddrivna hörlurar. Nyare adaptrar kan ha både anslutning till lightning och 3,5 millimeter för att du ska kunna ladda mobilen samtidigt som du lyssnar på musik i lurarna.

Nya fräcka skal och fodral

Mobilerna bör skyddas för att hålla längre, samt för att slippa reparationer som hade kunnat undvikas. Om du vill ha ett coolt och nytt fodral kan du kolla in bra exemplar på Bumpy. De har alla tillbehör du kan tänkas behöva till din iPhone eller iPad.Ett skärmskydd är ett måste om du inte vill riskera att den dyrbara skärmen krossas eller spricker, vilket kan vara lätt hänt om telefonen åker i golvet. Nya telefoner har riktigt bra skärmar när det kommer till prestationen, men de är ofta mer känsliga än på äldre modeller och bör därför alltid skyddas väl.

Andra spännande tillbehör till Apples produkter

Hörlurar i all ära, men varför inte satsa på en bluetooth högtalare som även kan förse din omgivning med bra musik. Det finns både små och stora varianter beroende på hur hög musik du vill spela samt om den ska vara portabel eller inte.Nya typer av hörlurar brukar också lanseras med jämna mellanrum och med ett par trådlösa hörlurar blir det bekvämt och enkelt att njuta av musik eller prata i telefon. Om du är ute efter bra tillbehör till din iPad kan ett tangentbord vara en god investering, det gör att du kan använda din surfplatta likt en dator när det behövs.